Terug naar alle artikels

Elke maand proeven

elke maanden whisky, rum of spirits proeven met savourist

Met een abonnementenformule waarbij je maandelijks nieuwe samples van whisky, rum of andere gedistilleerde dranken in de brievenbus krijgt, biedt Savourist een laagdrempelige leidraad voor wie door het bos van sterke dranken de bomen niet meer ziet.

Wie houdt van whisky, rum of andere spirits maar geen echte kenner is, staat vaak voor een lastige opdracht. Hoe kies je een fles uit die lekker is, zonder gewoon op een bekende naam of de prijs af te gaan? De nieuwe abonnementenformule van Savourist helpt je voortaan een handje. Met zorgvuldig geselecteerde samples van verschillende referenties, ontdek je op een eenvoudige manier wat jou ultieme smaak is.

“Ik zocht een laagdrempelige manier om zo veel mogelijk mensen te laten kennismaken met de diversiteit van gedistilleerde dranken”, zegt oprichter Stein Devos. “Het aanbod is enorm groot en iedereen heeft zijn eigen smaak. Omdat proeven de enige manier is om écht te ontdekken wat je lekker vindt, was dat mijn uitgangspunt. Savourist is een wegwijzer in een erg divers landschap, waarin je zelf de richting bepaalt.”

Dankzij de abonnementenformule ontvang je maandelijks drie stalen. Die kan je degusteren waar en wanneer je maar wil. Via je persoonlijke account op savourist.be krijg je heel wat extra informatie over elk staal dat je geproefd hebt, zoals de regio, de geschiedenis, de productiemethoden en specifieke smaakkenmerken. Wat je lekker vindt, kun je bovendien makkelijk bestellen in een groter formaat via de webshop.

Savourist is de handigste manier om kennis te maken met de uitgebreide wereld van gedistilleerde dranken. Je ontdekt een veelvoud aan uiteenlopende smaken en bepaalt slok na slok je eigen smaak, zodat je geen cent meer ondoordacht uitgeeft.

Contact
Voor meer info kan je terecht bij Stein Devos:
stein.devos@savourist.be
0498 66 31 40
savourist.be.